Regjistrohu në Elbasani.org – Create an account

Vizioni ynë është të krijojmë një komunitet ku të gjithë mund të mësojnë në lidhje me qytetin e Elbasanit, historinë dhe njerëzit e tij.

Our vision is to establish a community where everyone can learn about the city of Elbasan, its history, traditions and its wonderful people.

RSS
Ndiq me Email
Share